PDF Download

GRIJEH I OSJECAJI PDF

– download direct at download4share, Size. Download Suzanne Enoch – Grijeh i , Size: MB, File name: Suzanne Enoch – Grijeh i , Uploaded. Name: MD5 Hash: bfaeccda3dd6b1cfbdf3ec. File size: MB. Upload date.

Author: Maur Juhn
Country: Ghana
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 27 May 2013
Pages: 451
PDF File Size: 12.23 Mb
ePub File Size: 12.35 Mb
ISBN: 849-8-85092-995-5
Downloads: 69825
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshugor

Sta se desava s nama nakon sto umremo? Mi smo kreirani da se uzdignemo na nivo perfekcije. Da li ste vi dio neke vece spiritualne grupe? Kao… neka sila… koja me gurala van tijela. Da bi dusa vise cijenila kosmicku ljubav mora se suociti sa sokom silaska u zemaljsko tijelo i nasilje koje ga okruzuje. Ona ne ostaje uvijek tamo.

TOP 10 – najčitaniji naslovi u Gradskoj knjižnici Pakrac | Knjižnica

One koje su ggijeh skoro pocele javljati u fizickim tijelima ili pak one koje se, i pored niza reinkarnacija, jos uvijek ne snalaze i ostaju nezrele. I tamo ti fizicki zivis?

Kao apsolutno nesebicno bice… sto je i nas cilj. Naravno, Idis i ja smo diskutirali citavu situaciju. Koja je tvoja uloga?

  A TEXTBOOK OF GEOLOGY BY P K MUKHERJEE PDF

Sta se desilo sa tom dusom kada se vratila u spiritualni svijet? One me ne prvilace, te druge skole. Ako dusa nekim slucajem ne nauci sto treba i nastavi sa brutalnim aktima, da li dusu neko moze da unisti u spiritualnom osiecaji

Tokom svojih meditacija dosla je do zakljucka da joj se dusa nalazi vec dugo na Zemaljskim prostorima. Mozes li mi reci sta si dosada kreirala? Ako nase duse ne bi osjetile fizicki zivot, da li bi ikada saznale o ovim stvarima o kojima mi govoris? Supalj je… i na njegovom kraju je svjetlosni krug.

Kasnije, kada smo na svojoj destinaciji, koristimo energiju i krecemo se svojom voljom. Poznata privlacna sila misli… koja se krece ka meni… Hvatam se za rep njihovog zmaja i pridruzujem im se u mislima.

Pakao (Dante) – Wikipedija

Tjesi me, ali ja sam isuvise opterecen. Naravno, roditelji imaju svoju vrlo vaznu ulogu.

I mi kao duse nikada ne umiremo. Medjutim, njihov stari vodic iz samog pocetka je jos uvijek povremeno s njima. Uvoditi red iz kaosa. Mi izgleda zivimo u univerzumu koji se siri, zatim ce se vjerovatno skupiti i umrijeti. Ne kroz njeno unistenje… nego remodeliranje. Nakon sto se zavrsi prva sesija sa vodicem i rezime prethodnog zivota, slijedi odlazak pred panel superiornih bica. Mnoga religijska iskustva pominju Sud i demonske sudije… i presudu kojom ih se salje u raj ili pakao.

  CATECISMO POSITIVISMO COMTE PDF

Preneseno na materijalisticki nivo to znaci daljnja dominacija fizickih nagona, zelje za vlascu, ignorancije… Tehnologija ce osjecji razvijati, j ce, kao i do sada, biti u pogresnim rukama. Ali, Raul voli da bude par sa Sendji i zato sam ja uglavnom sam.

Nasa destinacija je perfekcija. Knjige o reinkarnaciji, s druge strane, govore o ranijim zivotima opisujuci dogadjaje koji grineh da duse, s vremenom, prelaze iz jednog u drugo fizicko tijelo.

Pakao (Dante)

Da je bio veoma lijep…. Intenzitet mentalne moci raste sa tamnijim nijansama boje. Kako je moguce dosegnuti dusu kroz hipnozu?

Jednostavno se predam i osjecam da me vuce magnet i uzivam u voznji.