PDF Download

HTS 811-0 W PDF

Find great deals for SSS Siedle HTS W Haus-telefon Standart. Shop with confidence on eBay!. compare prices for Siedle door intercom system HTS W white, interior station ✓ read user reviews ✓ Product info ⇒ Display: not available • Image sensor. Siedle + S/ö hne Haustelefon Standard HTS S schwarz Innenstation f/ü r groove jointing system that facilitates rapid construction with minimum effort.

Author: Mujinn Zolomi
Country: Libya
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 4 February 2016
Pages: 284
PDF File Size: 3.41 Mb
ePub File Size: 3.45 Mb
ISBN: 614-3-63752-474-5
Downloads: 38481
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zugrel

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Met de basisfuncties bellen, spreken, deur openen en etage-oproep.

SSS Siedle HTS 811-0 W Haus-telefon Standart

Elektronische oproepgenerator met drie-klanks-gong en alfatoon voor deuroproep evenals continu toon voor etage-oproep. Een toepassing in andere buitenschakelingen is niet mogelijk!

Openen van het apparaat vanaf de achterzijde; daarvoor de rustpal indrukken. Bij montage direct op de muur de basisplaat met 4 schroeven bevestigen. Bij montage op schakelaardoos de schroefopeningen in het midden van het apparaat gebruiken. Installatie volgens aansluitschema uitvoeren. De aders van de installatiekabel moeten binnen de vrije installatieruimte in de basisplaat worden weggestopt. Aansluitschema met intercoms uit verschillende bouwseries zonder meeluisterbeveiliging.

  INSUFFISANCE SURRENALIENNE AIGUE PDF

Aanwijzingen in ht aansluitschema: Aansluitschema met intercoms uit verschillende meeluisterbeveiligde bouwseries.

Gekleurde stekker van de spiraalkabel in de bus op de behuizing invoeren, stekker dient hoorbaar op zijn plaats te klikken. Andere eind van de spiraalkabel in de hoorn insteken, totdat de stekker op zijn plaats zit. De verbinding is niet meer los te maken.

Behuizing boven op de basisplaat inhangen en met lichte druk sluiten. Voor het afnemen van de behuizing met een platet schroevendraaier htz vergrendeling naar boven drukken. De printplaat en hoorn blijven in het bovenste deel van de behuizing.

SSS Siedle HTS W Haus-telefon Standart | eBay

q Gebruik met de deurluidsprekers TLM Schakelaars S4 en S5 op ON zetten. Geen oproeponderscheid bij etage-oproep mogelijk. Is bij geslaagde omruil in het spraakverkeer een brom te horen, dan dient de bestaande netvoeding tegen een nieuwe NG te worden omgeruild.

Accessoires voor HTA Het formaat van het scherm waarop u de bezoeker kunt bekijken.

  KARLINA SUPELLI PDF

Hoe groter het scherm, hoe beter de bezoeker zichtbaar is! Hoe groter de kijkhoek, hoe meer zichtbaar! Intercomsystemen hebben buitenposten die op de muur kunnen worden bevestigd of in de muur kunnen worden ingebouwd. Sommige opbouw belpanelen kunnen door middel van een inbouwdoos 181-0 de muur worden verwerkt. Mijn Siedle HTA was vies.

Siedle door intercom system HTS 811-0 W white, interior station

Heb deze vervangen voor de HTA 0 W. Draden overgezet en het werkt weer en ik heb weer een mooi witte deurtelefoon. Beknopte specificaties Afmetingen binnenpost bxhxd 91xx46 mm Connectiviteit 3 draads bus bekabel of meer. De volgende schakelingen zijn mogelijk: Nee Afmetingen binnenpost bxhxd 91xx46 mm Connectiviteit 3 draads bus bekabel of hfs.

Klantenreviews 1 item s. Categorie Onderdelen ingedeeld op categorie.